Ambulant Specialistisch Hulpverlener

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet

Strongcare werkt als professioneel zelfstandig specialistisch begeleider en budgetcoach en budgetbeheerders.

StrongCare geeft individuele specialistische begeleiding bij het zelfstandig wonen, werken en leven aan mensen met een psychiatrische achtergrond of met ernstige psychosociale problemen waar de problematiek soms complex en meervoudig van aard is

Als professioneel zelfstandig specialistisch begeleider specifieke doelgroepen heeft StrongCare een zeer ruime ervaring in het ondersteunen van mensen bij het zelfstandig wonen, werken en leven.

StrongCare geeft individuele psychosociale en herstel ondersteunende begeleiding aan cliënten waarbij de psychiatrische / psychosociale en of verslavings / somatische problematiek soms complex en meervoudig van aard is.

StrongCare begeleid een brede doelgroep ( jongvolwassenen en volwassenen ) van cliënten ook bij praktische aspecten zoals invulling dagbesteding, aanbrengen van structuur in dagbesteding, huishouden en sociale contacten.

Dit alles kan in combinatie met budgetcoaching en of budgetbeheer wanneer er sprake is van onvoldoende financieel overzicht en of schulden.

De specialistische begeleiding is gericht op stabilisatie, persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en zelfredzaamheid van de cliënt. Daarbij kan StrongCare in gezinnen ook een ondersteunende en coachende rol vervullen.

Kortom, ondersteuning op alle levensgebieden. Daarin zoeken we steeds de verbinding met uw eigen kracht en mogelijkheden.

Strongcare weet dat uw bagage ook buiten kantooruren voor onrust kan zorgen, daarom is Strongcare ook buiten kantooruren bereikbaar indien nodig.

Zoekt u vanuit de AWBZ of WMO een echte professional, zoekt u iets waarbij u zich echt prettig bij voelt, u zoekt kwaliteit op maat, en die snel kan inspringen op de hulpvraag, neem gerust vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

StrongCare gaat geen uitdaging uit de weg gaat en ook kijkt buiten de gebaande paden. Als men wat meer moeite doet is er vaak veel meer te vinden.

Indien nodig assisteert StrongCare u bij;

  • Aanvragen van indicatie bij WMO / Gemeente.
  • Hulp bij aanvragen van een passende indicatie.
  • Regelen en afstemmen van de juiste hulp en zorg.
  • Bieden van ( gespecialiseerde en ondersteunende ) begeleiding en bij alle mogelijke problemen.
  • Indien StrongCare dit niet kan, draagt StrongCare zorg dat er mensen komen die dit wel kunnen.

Een wederzijdse klik is hierbij belangrijk. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Voor verdere informatie kunt u altijd contact opnemen met StrongCare via info@strongcare.nl